Saturday, September 25, 2021

Kliko mbi hartë ose menu në qarkun tënd për të votuar kandidatin e preferuar:

Qarku Korçë

PD - Korçë

 • Ervin Salianji (36%, 263 Votes)
 • Edmond Spaho (15%, 111 Votes)
 • Andrea Mano (10%, 72 Votes)
 • Seladin Jakupllari (10%, 71 Votes)
 • Sorina Koti (8%, 57 Votes)
 • Bledjon Nallbati (6%, 45 Votes)
 • Marjeta Halili (5%, 39 Votes)
 • Kristina Kaso (4%, 32 Votes)
 • Soela Myrtollari (2%, 14 Votes)
 • Alfred Cega (1%, 11 Votes)
 • Anila Hysenbegasi (1%, 5 Votes)
 • Ylli Taho (0%, 3 Votes)
 • Diana Sino (0%, 3 Votes)
 • Landi Gushi (0%, 3 Votes)
 • Kiço Tane (0%, 3 Votes)
 • Magdalena Hoxha (0%, 1 Votes)
 • Nikollaq Doku (0%, 1 Votes)
 • Arben Kambo (0%, 0 Votes)
 • Erion Haruni (0%, 0 Votes)
 • Ilia Kadhena (0%, 0 Votes)
 • Andrea Simaku (0%, 0 Votes)

Total Voters: 734

Loading ... Loading ...

PS - Korçë

 • Niko Peleshi (21%, 105 Votes)
 • Olta Xhaçka (16%, 78 Votes)
 • Blerina Gjylameti (15%, 75 Votes)
 • Eni Zaka (11%, 54 Votes)
 • Ilir Topi (9%, 46 Votes)
 • Bledi Çomo (9%, 46 Votes)
 • Ilirian Pendavinji (5%, 24 Votes)
 • Vasil Sterjovski (4%, 22 Votes)
 • Arian Jaupllari (4%, 18 Votes)
 • Dhora Dajko (2%, 10 Votes)
 • Edlira Bode (2%, 8 Votes)
 • Besa Spaho (1%, 6 Votes)

Total Voters: 492

Loading ... Loading ...

LSI - Korçë

 • Endrit Braimllari (29%, 65 Votes)
 • Gentian Çala (29%, 64 Votes)
 • Petrika Mele (9%, 21 Votes)
 • Ergin Çikopana (6%, 14 Votes)
 • Marjeta Biba (5%, 11 Votes)
 • Leons Hasani (4%, 9 Votes)
 • Pandi Jani (4%, 9 Votes)
 • Ismeralda Seidolli (4%, 9 Votes)
 • Brunilda Paskali (4%, 9 Votes)
 • Avni Spaholli (3%, 6 Votes)
 • Suela Dinellari (2%, 4 Votes)
 • Thanas Poçi (1%, 2 Votes)

Total Voters: 223

Loading ... Loading ...

Parti Të Tjera Korçë

 • Të Tjera (100%, 44 Votes)

Total Voters: 44

Loading ... Loading ...

Qëllimi i sondazhit është që qytetarët të kenë mundësi që përmes një votimi elektronik të zgjedhin emrin që duan, dhe mendojmë se kjo është një mënyrë efikase për dëgjimin e zërit të tyre.
Boldnews.al mbetet i hapur për të publikuar emrat e kandidatëve edhe të subjekteve të tjera politike, si PS dhe LSI, apo çdo subjekti tjetër që do të garojë në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, që do të ketë një proces të hapur të përzgjedhjes së kandidatëve.
Votimi për secilin emër mund të jetë vetëm 1 herë, duke u bazuar në parimin që për çdo IP do të ketë vetëm 1 votë.
Kjo do të shmangë tërësisht manipulimin apo një votim më shumë se 1 herë, duke iu përafruar në maksimum mbështetjes reale të emrave të propozuar nga qytetarët.
Sondazhi do të jetë transparent dhe mund të jetë një test real lidhur me mbështetjen që emrat e propozuar nga strukturat kanë te qytetarët.