Monday, November 29, 2021

Kliko mbi hartë ose menu në qarkun tënd për të votuar kandidatin e preferuar:

Qarku Vlorë

PD - Vlorë

 • Bujar Leskaj (35%, 213 Votes)
 • Ina Zhupa (25%, 153 Votes)
 • Jolio Dine (7%, 43 Votes)
 • Fation Veizaj (5%, 32 Votes)
 • Arbi Agalli (5%, 31 Votes)
 • Julian Zoto (4%, 22 Votes)
 • Eda Begaj (3%, 20 Votes)
 • Nada Daullja (3%, 20 Votes)
 • Gëzim Ademaj (3%, 19 Votes)
 • Nadire Meçorapaj (2%, 14 Votes)
 • Atird Hoxha (2%, 14 Votes)
 • Alta Haluci (2%, 11 Votes)
 • Hysni Sharra (1%, 5 Votes)
 • Manjola Nikollo (1%, 4 Votes)
 • Vangjel Anagnosti (0%, 2 Votes)
 • Edmond Fetahu (0%, 1 Votes)
 • Afrovita Dhimojani (0%, 1 Votes)
 • Lasko Nasti (0%, 1 Votes)

Total Voters: 606

Loading ... Loading ...

PS - Vlorë

 • Edi Rama (51%, 289 Votes)
 • Pranvera Resulaj (7%, 40 Votes)
 • Anila Denaj (7%, 37 Votes)
 • Vullnet Sinaj (6%, 36 Votes)
 • Ervis Moçka (6%, 35 Votes)
 • Damian Gjiknuri (6%, 35 Votes)
 • Niko Kuri (4%, 23 Votes)
 • Laura Ferhati (4%, 21 Votes)
 • Anduel Tahiraj (3%, 18 Votes)
 • Ilir Metaj (2%, 12 Votes)
 • Alket Hyseni (2%, 9 Votes)
 • Teuta Rama (1%, 8 Votes)

Total Voters: 563

Loading ... Loading ...

LSI - Vlorë

 • Luan Rama (40%, 93 Votes)
 • Grisjeda Myslimi (31%, 72 Votes)
 • Liri Dëma (5%, 11 Votes)
 • Dikens Bushaj (4%, 10 Votes)
 • Ilir Hysi (4%, 9 Votes)
 • Dhimitraq Lapa (4%, 9 Votes)
 • Gjergji Mano (3%, 8 Votes)
 • Anxhela Shenaj (3%, 6 Votes)
 • Joana Ruçi (3%, 6 Votes)
 • Entela Shkurtaj (2%, 4 Votes)
 • Everton Shehu (2%, 4 Votes)
 • Ferdinant Aligjoni (0%, 1 Votes)

Total Voters: 233

Loading ... Loading ...

Parti Të Tjera Vlorë

 • Të Tjera (100%, 28 Votes)

Total Voters: 28

Loading ... Loading ...

Qëllimi i sondazhit është që qytetarët të kenë mundësi që përmes një votimi elektronik të zgjedhin emrin që duan, dhe mendojmë se kjo është një mënyrë efikase për dëgjimin e zërit të tyre.
Boldnews.al mbetet i hapur për të publikuar emrat e kandidatëve edhe të subjekteve të tjera politike, si PS dhe LSI, apo çdo subjekti tjetër që do të garojë në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, që do të ketë një proces të hapur të përzgjedhjes së kandidatëve.
Votimi për secilin emër mund të jetë vetëm 1 herë, duke u bazuar në parimin që për çdo IP do të ketë vetëm 1 votë.
Kjo do të shmangë tërësisht manipulimin apo një votim më shumë se 1 herë, duke iu përafruar në maksimum mbështetjes reale të emrave të propozuar nga qytetarët.
Sondazhi do të jetë transparent dhe mund të jetë një test real lidhur me mbështetjen që emrat e propozuar nga strukturat kanë te qytetarët.